nmt-logoWat is NMT?

NMT staat voor Neuro Modulatie Techniek, en wordt ook wel de Feinberg Techniek genoemd. De methode werd ontwikkeld door dr Leslie Feinberg, chiropractor uit Hermiston in de Verenigde Staten. Ruim 25 jaar bestudeerde hij alle mogelijke soorten energetische geneeskunde, en ontwikkelde daaruit deze unieke methode. Sinds 2002 deelt hij zijn kennis met artsen en therapeuten over de hele wereld.

NMT gaat ervan uit dat er in de loop van het leven, door allerlei factoren, zogenaamde “informatiefouten” ontstaan in het Autonome Controle Systeem van het lichaam, waardoor er een verwarring ontstaat. NMT is in staat om deze informatiefouten op te sporen en weg te halen, zodat het controlesysteem weer optimaal kan functioneren, en het zelf helend vermogen in het lichaam gestimuleerd wordt.

Eigenlijk kunnen we het lichaam nog het beste vergelijken met een soort “biocomputer” die vervuild is met virussen. Hierdoor kan het op een gegeven moment niet meer goed functioneren. Als we de benodigde maatregelen nemen, loopt de computer weer als vanouds. NMT is een veilige en effectieve manier om lichamelijke en geestelijke klachten te verhelpen.

Hoe gaat een behandeling nu in zijn werk?

NMT is  een vorm van energetische geneeswijze. NMT kan worden toegepast op volwassenen, kinderen en ook  dieren kunnen hiermee goed behandeld worden. NMT is een absoluut pijnloze maar  zeer effectieve behandelmethode. Belangrijk is  dat het met alle andere behandelingen te combineren is. NMT kan dus gelijktijdig naast reguliere behandelingen plaatsvinden.

NMT heeft de beschikking over protocollen die kunnen helpen bij onder andere immuunziektes, pijn, infecties en allergieën maar ook bij mentale of emotionele problemen. Elk protocol bestaat uit een serie vragen die gebruikt worden om  de informatiefouten op te sporen. Dit kan getest worden met bijvoorbeeld spiertesten of met een biotensor.

Door middel van een een bepaalde ademhaling, terwijl er een massage apparaat een aantal keren over uw rug gaat, wordt de herprogrammering van weer een goedlopende biocomputer bevestigd.