Hier kunt u lezen hoe mensen mijn behandelingen ervaren. De reviews zijn allen ingevoerd door mensen die 1 of meer behandelingen hebben gehad.

Babymassage

Review schrijven
★★★★★
Bij Ilona hebben mijn zoontje en ik de babymassage mogen volgen. Heel leuk om samen met hem te mogen doen, het is een fijn contactmoment en ik word er zelf ook ontspannen van. Ilona legt je stap voor stap uit hoe de massage werkt en neemt de tijd. Na de massage wat drinken en even nakletsen is prettig, zeker als je de babymassage met meer ouders en kindjes volgt. Ik vind het een aanrader.
- Patricia

Babymassage

Review schrijven
★★★★★
Nu bij onze 2e dochter ook weer de babymassage/babyreflexologie cursus gevolgd bij Ilona. Een echte aanrader! Kleine groepjes, waardoor er veel aandacht is. Je krijgt een boekje mee, zodat je thuis alles nog eens rustig kan nalezen. Ik geef mijn dochter iedere dag een massage, zit in onze routine en is echt een fijn moment! Ook de babyreflexologie is fijn. Je kunt het toepassen als je kindje bijvoorbeeld onrustig is, tandjes krijgt of moeite heeft met de ontlasting. Zo fijn dat je op deze manier dan iets voor je kind kan betekenen.
- Monique

Fijne behandeling

Review schrijven
★★★★★
Ilona is erg kundig en vriendelijk. De behandeling voor het op gang helpen van de bevalling was fijn en heeft daarnaast goed gewerkt. De volgende dag hadden wij onze dochter in onze armen!
- Tessa

Minder last van MS klachten

Review schrijven
★★★★★
In het begin was ik benieuwd of Ilona iets voor mij zou kunnen betekenen. En vooral voor mijn klachten als gevolg van MS. Inmiddels kom ik al een aantal jaar bij Ilona. Na een behandeling heb ik o.a minder last van verkrampte spieren en gaat het lopen soepeler. Voor mij maakt het echt een verschil.
- Suzanne

Echt even tijd met je baby

Review schrijven
★★★★★
Ik heb samen met mijn dochtertje de babymassage cursus gevolgd bij Ilona. Het was een heel gezellig klein groepje waardoor er ruimte was voor vragen en persoonlijk advies. De manier van leren in de praktijk en het boekje wat we erbij kregen was fijn. Ik kijk er met plezier op terug en zou elke moeder aanraden om dit te doen met je kleine! Juist als je al meer kindjes hebt, het is zo fijn om echt even met je baby erop uit te zijn, en zo wat je leert ook thuis in de praktijk te brengen door er bewust tijd voor te nemen. De baby tijd gaat al zo snel! Het heeft onze band goed gedaan. Ik gebruik wat ik geleerd heb nu (Roos is 4 maand) nog steeds wel elke week. Fijn even zo`n momentje samen!
- Carolien

Sneller fit na zwangerschao

Review schrijven
★★★★★
Tijdens mijn derde zwangerschap, elke maand bij Ilona geweest. Soms zelfs beetje vaker. Nu na de bevalling, een erg fijn en snel herstel gehad. Totaal niet te vergelijken met de andere twee. Ik kan en doe alles weer. Dagjes uit met onze 3 kids is een feest.
- Marieke

Heerlijk ontspannen

Review schrijven
★★★★★
Na een voetreflexmassage om weeën op te wekken helaas geen weeen gekregen. Wel was ik ontzettend ontspannen en had ik erg genoten van een voetmassage van een uur. Zeker een aanrader!
- Lonneke

Dwarsligger

Review schrijven
★★★★★
Zwanger van ons derde wondertje. Tijdens deze zwangerschap erg last een onrustige huid. Via de verloskundige getipt voor voetreflex. Zooo blij dat ik die stap genomen heb. Mijn huid is zoveel rustiger. Ook heb ik deze zwangerschap minder last van kwaaltjes. Ik houd minder vocht vast en in mijn hoofd is zoveel rustiger nadat ik hier geweest ben. Afgelopen week 37 weken zwanger en bleek ons kleine eigenwijsje wel erg eigenwijs te zijn. Het lag dwars. Qua draaiing zou t nog driekwart rond moeten... Bij de vorige zwangerschap een baby in stuitligging laten draaien in 't ziekenhuis. Deze versie was goed verlopen. En heb weinig pijn ervaren. Maar de 4 vreemde handen op je buik die veel druk uitoefenen, dat is toch een vreemd gevoel. Bij deze dwarsligger naar Ilona gegaan. Via de voetreflexbehandeling de kleine laten draaien. Het hele weekend kwam de kleine in stapjes steeds verder gedraaid. En gelukkig bleek na 't weekend de kleine goed te liggen bij de verloskundige. Een fijne behandeling gehad, geen vreemde aan mijn buik gehad, kleine uit zichzelf gedraaid. Een super gevoel. Na' t weekend toch nog even terug geweesr naar Ilona, en poging gedaan om t verder te laten indalen, zodat ons wondertje ook goed blijft liggen. Het hoofdje ligt nog steeds beneden en voel me super.
- Marieke

Bloeddruk is weer normaal!

Review schrijven
★★★★★
Heb al tijden last van hoge bloeddruk en nog geen oplossing kunnen vinden totdat ik een behandeling van Sensaa onderging. Ilona heeft ooracupunctuur toegepast en mijn bloeddruk is nu aanzienlijk lager. Ik kan Sensaa echt aanbevelen!
- Johan

Echt een aanrader

Review schrijven
★★★★★
ik ben sinds 17 augustus begonnen met voetrefexibehandelingen ivm mijn klachten tijdens de overgang. ik had veel last van opvliegers, slecht slapen en steeds vaker/sneller terugkerende menstruatie’s. sinds de behandelingen (5) zijn de opvliegers er nog maar minimaal en de menstruatie is tot op de dag van vandaag weggebleven. Een heerlijke ontspannen massage, een echte aanrader!
- Marja

Voetklachten

Review schrijven
★★★★★
Ik loop elk jaar de vierdaagse van Nijmegen, maar dit jaar moest ik afhaken door problemen boven op mijn li.voet. Na een lange weg via huisarts,podotherapeut en fysiotherapeut ben ik nu behandeld door Ilona. Na drie behandelingen merk ik nu echt dat mijn klachten verminderd zijn, uiteindelijk had het niets te maken met fysieke klachten maar vooral met psychische klachten. Het is zo prettig om bij Ilona op de bank te liggen, vooral heeft dit te maken met een open en professionele houding van de behandelaar. Je kunt je hart luchten in een heel ontspannende ruimte. Een aanrader voor eenieder die er voor open staat om je over te geven en dan daadwerkelijk heerlijk ontspannen van die bank af te komen. Een welverdiende pluim van me.
- Toon Hermsen

Bijzonder

Review schrijven
★★★★★
Iedere behandeling vind ik weer een bijzondere ervaring. Altijd benieuwd na een behandeling wat mijn lichaam weer in petto heeft qua reactie. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad en heel langzaam merk ik veranderingen in mijn lichaam en leefstijl. En dat is heel erg fijn!
- Miranda

Goede ontspanning

Review schrijven
★★★★☆
Tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap heb ik een voetreflex behandeling gehad. Dit was heerlijk ontspannend. Meteen ook handige tips gekregen. Zeker een aanrader.
- Anne

Ontspannend en effectief

Review schrijven
★★★★★
Op het einde van mijn zwangerschap op aanraden van mijn verloskundige een bezoek gebracht aan Sensaa. Heerlijk ontspannend om mee te beginnen en een zeer prettige en laagdrempelige benadering door Ilona. Ook merkte ik echt verschil na 1 behandeling. Kind daalde meer in en vanaf die periode rommelde het tot mijn zoon een dag of 4 later ter wereld kwam. Ik raad Sensaa zeker aan!
- Femke

Hoofdpijn

Review schrijven
★★★★★
Ilona heeft mij van mijn hoofdpijn afgeholpen. Erg fijn, heel erg bedankt!
- Joost

Zeer ontspannen

Review schrijven
★★★★★
Met fysieke klachten en een burnout bij Ilona terechtgekomen. Fijne ruimte en optimale persoonlijke aandacht. De drukpunten die reaktie geven corresponderen feilloos met bestaande klachten. Na iedere behandeling zeer ontspannen weer naar huis. Bijzonder fijn is de professionele aanpak en de manier waarop asppecten van de behandeling worden uitgelegd zodat ik me iedere keer totaal aan de behandeling kan overgeven.
- Gerda

Baby reflexologie

Review schrijven
★★★★★
Mees was na een gecompliceerde zwangerschap via de natuurlijke weg geboren en kreeg borstvoeding. Moeder heeft maanden in het ziekenhuis gelegen omdat de situatie erg spannend was. Mees had veel last van spugen, opstipatie en krampjes. Moeder zag het allemaal ook niet meer zo zitten, het spugen het huilen en de onrust. Na de behandeling van Mees werd de luier meteen helemaal volgepoept. in de dagen erna werden de krampjes minder, de poepluiers goed gevuld en Mees werd vrolijker. Hij lachte nu zelfs veel. Ook het slapen ging een stuk beter.
- Mees

Vader eet beter

Review schrijven
★★★★☆
Mijn vader at slecht en voelde zich de laatste tijd niet zo lekker. Na de behandeling door Ilona eet mijn vader weer beter.
- Pauline

Professioneel

Review schrijven
★★★★★
Ik had klachten omtrent het draaien van mijn heup in de kom. Na de 1e behandeling en de gegeven tips is de pijn vrijwel verleden tijd. Naast kennis en uitleg over wat er aan de hand was kreeg ik ook goede oefeningen mee die ik kan toepassen wanneer ik wil.
- Siem

Persoonlijke aandacht

Review schrijven
★★★★★
Vanavond kennis gemaakt met de behandeling in het kader van de voetreflexologie week. Niet alleen is Ilona een hele fijne vrouw, maar ze neemt de tijd en informeert waar ze jou het beste mee kan helpen. Een heerlijk moment voor mezelf, die zeker nog een vervolg zal krijgen!
- Wendy Penning

Heerlijk ontspannend

Reviews lezen
★★★★★
Ik heb al tijden last van een hoge bloeddruk. Na een heerlijke ontspannende behandeling van Sensaa is mijn bloeddruk weer op normaal nivo. Bovendien voel ik me energieker en kan ik meer aan! Dankjewel hiervoor, Ik kom zeker terug!
- Jeroen